نماد برتر- پلی اکریل از دستور رییس هیات حمایت از صنایع وزارت صنعت به مدیران کارخانه مبنی بر فروش محصولات به سه روش و مکاتبه با انجمن نساجی خبر داد.
نماد برتر- شرکت بیمه حاضر در بازار پایه از موافقت مشروط فرابورس با پذیرش در بازار دوم با ارائه اطلاعات لازم و تعیین شده خبر داد و برای دو روزکاری با توقف نماد روبرو شد.
نماد برتر- بورس تهران بدون ارایه توضیح از عدم تایید و ابطال بخشی از معاملات سهام دیروز شرکت سایپا خبر داد .
نماد برتر - محدودیت خرید سهام تا سقف ۲۵ میلیون تومان برای اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل و کارکنان کارگزاری و افراد تحت تکفل آنها حذف شد و پرسنل کارگزاری ها و بستگان درجه یک آنها می توانند بدون محدودیت در سهام و اوراق با درآمد ثابت و آپشن ها، معامله کنند.
نماد برتر - محدودیت خرید سهام تا سقف ۲۵ میلیون تومان برای اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل و کارکنان کارگزاری و افراد تحت تکفل آنها حذف شد و پرسنل کارگزاری ها و بستگان درجه یک آنها می توانند بدون محدودیت در سهام و اوراق با درآمد ثابت و آپشن ها، معامله کنند.
نماد برتر - بیشترین میزان فروش محصولات فولاد مبارکه اصفهان در اسفندماه در اختیار «محصولات گرم» با ۴۵۴ تن بوده و از ابتدای سال مالی نیز مجموعاً ۴.۵۴۴ تن فروش داشته است.
نماد برتر - بنابر گزارش وزیر نفت پول حاصل از صادرات نفت به حساب بانک مرکزی واریز شده اما این بانک در تبدیل ارز به ریال دچار تاخیر است و به همین دلیل در حال حاضر بانک مرکزی بزرگترین بدهکار دولت است.
نماد برتر - بیشترین میزان فروش محصولات در اختیار «متانول» با ۴۳.۹۳۹ تن بوده که مجموعاً از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفندماه ۶۷۵.۴۹۰ تن فروش را به همراه داشته است.
نماد برتر - نهادهای مالی تابلوی راهنمای اتوبان بازار سرمایه هستند و یکی از مهمترین ابزارهای مدیریت و کنترل ریسک محسوب می شوند.
نماد برتر - در جلسه رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با مدیران عامل هلدینگ ها و شرکت های سرمایه گذاری فعال در بازار سرمایه که به صورت آنلاین برگزار شد با انتشار اوراق موافقت شد.