02:02 | دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
Research Analysis Debriefing Day

برچسب:

پسابرجام

بازگشت پژو 2008 به خط تولید با قیمت 712 میلیون
اطلاعات منتشر شده توسط ایران خودرو درباره وضعیت تولید این شرکت در تیرماه نشان می دهد بار دیگر پژو 2008 به خطوط تولید این خودروساز برگشته است.
فاز ۱۱ هم‌چنان منتظر چینی‌ها
پایگاه خبری راد: حدود ۱۰ ماه از خروج توتال از قرارداد طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی می‌گذرد و علیرغم اینکه قرار بود شرکت ملی نفت چین جایگزین توتال در این قرارداد شود، هنوز خبری از چینی‌ها نشده است؛ با این وجود وزیر نفت به تازگی از ادامه مذاکرات با این کشور خبر داده است.
آمادگی نیروگاه‌های برق حرارتی برای تابستان
پایگاه خبری راد: معاون شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با بیان این‌که یکی از برنامه‌ها این است که نیروگاه‌ها بر اساس طراحی محیط ساخته شوند، گفت: در این راستا ارتفاع هر منطقه در نظر گرفته می‌شود و بر اساس آن نیروگاه طراحی می‌شود.
دلیل عقب نشینی خارجیها از امضای قرارداد جدید نفتی با ایران
پایگاه خبری راد: فضای پسابرجام بستر مناسبی را برای حضور غول‌های نفتی دنیا در صنعت نفت ایران فراهم کرد. هرچند این بستر بی استفاده ماند و تبعات آن امروز بر این صنعت سایه انداخته است؛ به طوری‌که آخرین اخبار حاکی است که پای طلای سیاه ایران به بازار خاکستری کشیده شد.
فاز ۱۱ همچنان بلاتکلیف
پایگاه خبری راد: در حالی که خروج توتال از قرارداد طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی پارس جنوبی وارد هشتمین ماه خود شد و به گفته مسئولان قرار بود شرکت ملی نفت چین جایگزین توتال در قرارداد شود، سرنوشت این فاز همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
تاراج آب ایران در بخش کشاورزی
پایگاه خبری راد: در حال حاضر سهم زیادی از آب ایران در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و این در شرایطی است که میزان هدررفت آب در این حوزه نیز بسیار زیاد اعلام شده و به اعتقاد کارشناسان، لازم است که راه‌کارهایی برای کاهش مصرف آب در این حوزه انجام شود.
اتاق بازرگانی از شرایط پس از برجام استفاده نکرد
پایگاه خبری راد: یک فعال بخش خصوصی معتقد است که امروز وضعیت اقتصادی در بدترین حالت خود در دو سال اخیر قرار گرفته و بخشی از این اتفاق به دلیل استفاده نکردن از فرصت‌های سال‌های قبل و فضای پسابرجام است و اتاق بازرگانی نیز بخشی از مجموعه‌ای است که از فرصت‌های موجود استفاده نکرده است.
خودروسازی را فکر زمستان نبود
پایگاه خبری راد: خودروسازان باید از فرصت توافق هسته‌ای و پسابرجام استفاده و دامنه داخلی‌سازی قطعات را گسترش می‌دادند تا در صورت تکرار ماجرای تحریم، دوباره در گرداب افت تیراژ فرو نروند.
از ایستادگی تا فرصت سوزی صنعت نفت ایران
پایگاه خبری راد: طبق آخرین آمار، کل ذخایر هیدروکربنی ایران ۸۳۶ میلیارد بشکه است که از این میزان، مقدار قابل برداشت با تکنولوژی، ۲۳۹ میلیارد بشکه است. یعنی ایران می‌تواند ۲۹ درصد را برداشت کرده و ۷۱ درصد در زیرزمین بلااستفاده باقی می‌ماند؛ موضوعی که یک تحلیل‌گر حوزه انرژی نیز معتقد است این‌که ایران نتوانسته از تکنولوژی روز دنیا در صنعت نفت استفاده کند، از نقاط ضعف این صنعت محسوب می‌شود.
انتظار مردم از خودروسازان ایرانی چیست؟
پایگاه خبری راد: در روزهایی که صنعت خودرو با چالش های زیادی مواجه شده، لازم است تا به توانمندی های خودروسازان در داخلی سازی قطعات و تولیدات، بیش از پیش توجه شود و این اقدامات گسترش پیدا کند.
تحلیل رفتار چین و روسیه در تعامل نفتی با ایران
پایگاه خبری راد: خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های نفتی علیه ایران باعث شد شرکت‌های نفتی خارجی که در فضای پسابرجام برای انعقاد قراردادهای نفتی به ایران آمده بودند بازار نفت ایران را ترک کنند.
روس‌ها رفتند، پشت سرشان را هم نگاه نکردند؟!
پایگاه خبری راد: شرکت‌های نفتی روسیه که در فضای پسابرجام با بیش‌ترین مشارکت و مذاکره با طرف ایرانی در صدر لیست خواستگاران نفت و گاز ایران ایستادند و هرروز دریچه جدیدی برای حضور در این بازار باز می‌کردند، امروز که آمریکا در پشت پرده تعامل با ایران ایستاده، خبری از آن‌ها نیست و ظاهرا بساط خود را از بازار نفت ایران جمع کرده‌اند.
اگر به جای یک قرارداد نفتی چند قرارداد امضا می‌شد...
پایگاه خبری راد: در فضای پسابرجام بود که وزارت نفت دست به طراحی قراردادهای جدید نفتی (IPC) زد و صف طویلی از غول‌های نفتی دنیا برای حضور در صنعت نفت ایران صف کشیدند و پای میز مذاکره نشستند. اشتیاق این شرکت ها به مذاق عده‌ای خوش نیامد و آنها برای هر شرکت نفتی که با ایران پای میز مذاکره نشست، پرونده‌ای قطور از بی کفایتی‌شان تشکیل دادند و سر راه این شرکت‌ها برای امضای قرارداد سنگ‌اندازی کردند.
سیاست‌های آبی کشاورزی کارآمد نیست
پایگاه خبری راد: به تاکید وزیر نیرو آمار و ارقام نشان می‌دهد که سیاست‌های بخش کشاورزی با توجه به مقوله اقتصاد آب از کارایی لازم برخوردار نیست و در شرایط کنونی و با توجه به تحریم‌های ظالمانه کنونی، بازنگری در سیاست‌های خودکفایی حیاتی است.
صفحه قبل | صفحه بعد